Weekendowy podwieczorek dla dorosłych :)
Dzisiaj przygotowałam dla Was szybki i pyszny podwieczorek z likierem czekoladowym Dalkowski.
- płatki migdały
- wafle zbożowo - ryżowe
- likier chocotella Dalkowski
- kostka czekolady do ozdoby
Przygotowanie:
Banana obieramy i kroimy w plasterki, a następnie układamy na wafelku. Banana posypujemy płatkami migdałowymi, a następnie delikatnie polewamy likierem chocotella Dalkowski. Czekoladę trzemy na tarce i posypujemy całość.
Smacznego!
DZIĘKUJĘ, ŻE ZE MNĄ JESTEŚ. ZOSTAŃMY W KONTAKCIE:
Fanpage na Facebooku to dostęp do wszystkich moich aktualności.
Instagram to codzienna dawka zdjęć.
Banana obieramy i kroimy w plasterki, a następnie układamy na wafelku. Banana posypujemy płatkami migdałowymi, a następnie delikatnie polewamy likierem chocotella Dalkowski. Czekoladę trzemy na tarce i posypujemy całość.
Smacznego!
DZIĘKUJĘ, ŻE ZE MNĄ JESTEŚ. ZOSTAŃMY W KONTAKCIE:
Fanpage na Facebooku to dostęp do wszystkich moich aktualności.
Instagram to codzienna dawka zdjęć.
Wygląda pysznie!
OdpowiedzUsuń